Onze talenten

Onze talenten

Wij geloven in werk voor iedereen. Maar hierdoor bedienen wij wel een groep talenten. Op deze pagina verduidelijken wij dan ook graag voor welke talenten wij ons precies inzetten.

Want wij richten ons op werkzoekende talenten met hulpvraag. En die hulpvraag. Dat verwart nog wel eens omdat men dan denkt dat er iets mis is met onze talenten. Maar dat is vaak onterecht. Sterker nog. Het tegendeel is vaak werk. Want onze talenten willen en kunnen werken, maar kunnen soms nog wel een positief duwtje in de juiste richting gebruiken. Daarom staan wij voor hen klaar en doen wij dat voor vier specifieke groepen.

Starters

Dit zijn talenten met een diploma, maar vaak met weinig werkervaring. Ook hebben zij vaak nog niet de juiste kennis, vaardigheden óf het geloof om die baan te vinden die bij hen past. Daarom helpen wij hen bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van hun sollicitatie skillset en het vergroten van hun vertrouwen.

Spoorzoekers

Dit zijn talenten met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan talenten zonder startkwalificatie, talenten met een wisselend werkverleden of talenten die al een tijdje niet werken. Daarom helpen wij hen bij het vinden van het juiste spoor.

Strevers

Dit zijn talenten die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan. Soms in hun eigen branche, maar vaak zijn zij ook op zoek naar wat anders. Daarom helpen wij hen bij het scherp stellen van hun ambities en bij het maken van hierbij passende keuzes.

Studenten

Dit zijn talenten die al vroegtijdig op zoek zijn naar passende werkervaring. Wij ondersteunen hen bijvoorbeeld bij het vinden van een passende bijbaan óf gaan in de laatste fase van hun opleiding samen op zoek naar een baan die bij hen past.

Flexcraft Young UP passend talent v2

Wij bedienen dus een brede groep werkzoekenden die bestaat uit zowel talenten die onze hulp goed kunnen gebruiken als regulier werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan die bij hen past. Leidt dit tot een plaatsing? Dan blijven wij altijd betrokken met onze on-the-job-coaching. 

Nog meer ontdekken over onze talenten? Of wil jij misschien zelfs direct kennis maken met een aantal profielen? Neem dan gewoon even contact met ons op.