Talent Recruitment
Recruitment Flexcraft Young UP

Talent recruitment

Wij vinden het juiste talent voor jouw bedrijf. Met ons uitgebreide netwerk van werkzoekende talenten zijn wij in staat om gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten te vinden die graag jouw team kunnen versterken. Na een zorgvuldige selectie stellen wij deze talenten aan je voor. Leidt dit tot een match? Dan treden de talenten rechtstreeks bij jou in dienst. Wij blijven echter proactief betrokken bij de plaatsing om ons succes samen te waarborgen.

Neem contact met ons op  

Ontwikkel je op het werk

Onze werkwijze

Wij staan voor sociaal bemiddelen. Wij kijken verder dan alleen de vacature en matchen vooral op het potentieel van onze talenten. Tegelijkertijd zorgen wij met onze zorgvuldige selectie en screening ervoor dat alleen de talenten waar wij oprecht in geloven bij jou terechtkomen. Onze voorstellen worden ondersteund door duidelijke profielen, zodat jij een goed beeld krijgt van de kandidaten.

Verder houden wij je op de hoogte van de voortgang en zorgen we voor heldere communicatie. Want wij nemen graag de tijd om de juiste match te vinden. Daarnaast gaan wij graag verder dan alleen het werven van talent voor jouw bedrijf. Vanuit onze missie dragen wij graag bij aan de (verdere) ontwikkeling van jouw sociaal werkgeverschap en bouwen we graag aan een duurzame relatie die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf en waarmee we samen impact maken.

Neem contact met ons op  

Online Cursussen Solliciteren Rotterdam

Tarief

Voor een geslaagde match brengen wij, op basis van de moeilijkheidsgraad, het niveau én de gewenste ervaring van het profiel, een bemiddelingstarief van 15 tot 20% van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld in rekening (exclusief btw). Over het tarief maken wij van tevoren afspraken. Ook bieden wij de mogelijkheid om het tarief in drie termijnen te betalen, namelijk bij ondertekening van de arbeidsovereenkomst en na de 1e en 3e maand van de arbeidsovereenkomst.

Neem contact met ons op