Voor Werkgevers
Flexcraft Young UP passend talent

Vind het juiste talent

Ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Dan staan wij voor je klaar om hét talent te vinden dat perfect past bij jouw bedrijf. Wij hebben een uitgebreid netwerk van werkzoekende talenten die willen én kunnen werken.

Wij staan voor sociaal bemiddelen. We kijken verder dan alleen de vacature en matchen niet alleen op vaardigheden, maar vooral op het potentieel van onze talenten. We zijn ook sociaal in onze tarieven, voorwaarden, advisering en betrokkenheid. We nemen de tijd om te luisteren, te begrijpen, te matchen en te adviseren. Bovendien blijven we altijd (pro)actief betrokken bij onze plaatsingen. Samen bouwen we aan duurzame relaties waar zowel onze talenten als werkgevers van profiteren.

Meer ontdekken

Onze diensten

Talent Recruitment

Wij vinden het juiste talent voor jouw bedrijf binnen ons uitgebreide netwerk. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie en bij een succesvolle match treden onze talenten rechtstreeks in dienst.

Sociaal Uitzenden

Wij bieden een flexibele oplossing als brug naar vast werk. Wij verbinden onze talenten aan jouw bedrijf en voorzien hen van on-the-job-coaching. Samen zetten wij in op een duurzame plaatsing.

Employer Branding

Wij helpen je bedrijf om gevonden te worden door talent. Wij zorgen voor doelgerichte campagnes met een sociaal karakter waarmee jouw bedrijf zich als profileert als aantrekkelijk werkgever.

Flexcraft Young UP Onze Talenten

Onze talenten

Wij geloven in werk voor iedereen. En ondersteunen onbenut talent. Dit zijn talenten die willen en kunnen werken en het juiste duwtje in hun rug kunnen gebruiken omdat zij (nog) niet erin slagen om een baan te scoren. De redenen hiervoor zijn zeer divers en de talenten van alle niveaus. Voor staan klaar voor onze talenten. Wij begeleiden hen in hun route naar werk. En bemiddelen tussen en hen en werkgevers die zoeken naar goed personeel.

Meer over onze talenten