Jouw Weg Naar Werk
Flexcraft Young UP passend talent v2

Your Move

Heb je tussen 2020 en 2023 een diploma behaald bij Zadkine en ben je nu op zoek naar een (loop)baan die bij je past? Doe dit dan samen met anderen en ontdek gezamenlijk jouw weg naar werk.

Tijdens dit programma volg je in totaal zes trainingen, waarin je een actiegerichte mindset ontwikkelt, leert om jezelf op een unieke manier te presenteren en je kansen op succes in sollicitatiegesprekken vergroot. Daarnaast ontvang je waardevolle feedback op jouw sollicitatie-inspanningen van zowel andere deelnemers als onze trainers.

Ben je klaar om meer succes te behalen op de arbeidsmarkt? Meld je dan hieronder aan voor de Your Move-editie van "Jouw Weg Naar Werk".

Ik wil meedoen

7

Sollicitatietips & Tricks

Elke maand organiseren wij het webinar 'Jouw Weg Naar Werk', waarin we onze succesformules delen om jouw kansen te vergroten om een baan te scoren die bij je past.

In dit webinar delen we onze kennis over succesvol solliciteren, het opbouwen van een sterk netwerk en hoe je op een unieke manier kunt opvallen bij werkgevers. Of je nu net bent afgestudeerd, op zoek bent naar een carrièreswitch of wilt groeien in je huidige baan, dit webinar biedt jou de tools en kennis die je nodig hebt.

Vanwege de zomerperiode plannen we nieuwe webinars pas vanaf september in. Wil je op de hoogte blijven wanneer inschrijven mogelijk is? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglijst.

Houd mij op de hoogte