Jouw Opstelling Voor Succes
Flexcraft Young UP 3

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? En ben jij op zoek naar een (loop)baan die bij je past? Schakel dan de hulp iin van één van onze jobcoaches en vergroot jouw kans op succes.

In de samenwerking word jij onder andere ondersteund bij het opvallend presenteren van jezelf en natuurlijk bij alle onderdelen van het solliciteren. Ook krijg jij toegang tot ons netwerk van werkgevers  en kan jij rekenen op support wanneer het niet gaat zoals je wilt.

In onze samenwerking word jij onder andere begeleid bij het opvallend presenteren van jezelf en alle onderdelen van het solliciteren. Daarnaast krijg jij toegang tot ons uitgebreide netwerk van werkgevers en kun jij rekenen op ondersteuning wanneer het even niet gaat zoals je wilt.

Ben jij dus op zoek naar een baan die bij je past? Meld je dan hieronder aan voor de Your Move-editie van 'Jouw Opstelling Voor Succes'

Ik wil meedoen

Flexcraft Young UP Onze Talenten

WSPR Project

Kom jij moeilijk aan het werk, bijvoorbeeld omdat je al lange tijd niet gewerkt hebt? En ben je op zoek naar een kans om weer aan de slag te komen? Schakel dan de hulp in van een van onze jobcoaches en vind een baan die bij je past.

In onze samenwerking gaan wij aan de slag met jouw persoonlijke presentatie, zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen. We beginnen met kleine stapjes en bouwen rustig op. Samen ontdekken wij welke stappen het beste zijn voor jou om weer aan het werk te gaan. Heb jij een baan gescoord? Dan blijven wij betrokken en werken wij samen aan jouw verdere ontwikkeling.

Ben jij dus klaar om weer aan de slag te gaan en kun je hierbij hulp gebruiken? Meld je dan hieronder aan voor de WSPR-editie van 'Jouw Opstelling Voor Succes'.

Aan de slag

1

Young UP Editie

Na de zomer van 2023 komen wij terug met een nieuwe editie van "Jouw Opstelling Voor Succes", hét jobcoaching programma waarmee wij de afgelopen jaren meer dan 400 talenten ondersteunden bij het vinden van een baan die bij hen past. 

In deze samenwerking zorgen wij voor een krachtig cv waarmee je indruk kunt maken op je toekomstige werkgever. Ook bieden onze jobcoaches je continu van nieuwe opdrachten die gericht zijn op het vinden van een baan die bij jou past. En laat je zien dat je er volledig voor gaat? Dan krijg jij ook nog eens toegang tot ons netwerk van interessante werkgevers.

Wil je op de hoogte worden gehouden en een bericht ontvangen zodra inschrijving mogelijk is? Meld je dan hieronder aan voor onze mailinglijst. Wij zorgen ervoor dat je niets mist

Houd mij op de hoogte