Voor Talenten
Flexcraft Young UP Onze Talenten

Scoor een baan die bij je past

Het vinden van een baan die bij je past heeft ongelooflijk veel voordelen. Je bent vaak dan gemotiveerder, meer betrokken, hebt minder stress en presteert ook beter. Daarom ondersteunen wij je graag hierbij. Niet alleen omdat wij hier vrolijk van worden, maar ook omdat wij hier goed in zijn. Want sinds 2015 begeleidde wij al meer dan 400 jongeren en jongeren en jongvolwassenen succesvol naar een (loop)baan die bij hen paste.

1

Jouw Opstelling Voor Succes

In ons programma "Jouw Opstelling Voor Succes" koppelen wij je aan één van onze jobcoaches en staat jouw individuele verhaal centraal. We ontdekken wat jij nodig hebt en gaan vervolgens samen aan de slag. 

Onze jobcoaches ondersteunen je bij het opstellen van een nieuw cv, het vinden van vacatures die passen bij jouw talent, het solliciteren hierop en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Ook krijg je toegang tot het netwerk van onze jobcoaches en kun je op hen rekenen wanneer het niet gaat zoals je wilt. Je jobcoach denkt dan met je mee over wat er beter kan, maar helpt je vooral om het positieve van de situatie te blijven zien en om vertrouwen te houden in een goede afloop.

Ben jij dus op zoek naar een baan die bij je past en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Meld je dan aan voor "Jouw Opstelling Voor Succes". Wij selecteren elke maand een aantal talenten die kunnen meedoen aan het programma.

Meld je hier aan

7

Jouw Weg Naar Werk

In ons programma "Jouw Weg Naar Werk" leer jij de arbeidsmarkt goed kennen en maak jij kennis met een werk- en denkwijze waarmee jij een baan kunt scoren die bij jou past. Het programma wordt meerdere keren per jaar aangeboden, zowel online als op locatie.

Het programma bestaat uit vier tot zes trainingen waarin jij leert solliciteren met de juiste mindset, jezelf opvallend presenteren op de arbeidsmarkt, hoe jij jouw kansen vergroot in het sollicitatiegesprek en hoe je direct aan de slag kunt met het samenstellen van je loopbaanplan. Daarnaast ga jij direct aan de slag met alle leerlessen en ontvang jij feedback op je uitgevoerde acties van onze jobcoaches.

Ben jij dus op zoek naar een baan die bij je past en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Meld je dan aan voor de volgende serie trainingen van "Jouw Weg Naar Werk".

Meld je hier aan

Werken in de Productie
Werken in de Horeca
Werken in de Facilities
Vacatures
Online Cursussen Solliciteren Rotterdam

Zichtbaar naar beter

Tijd investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Hier geloven wij sterk in. Daarom helpen wij je graag met onze video's over het vinden van een baan die bij je past en jezelf ontwikkelen op én naast je werk.

In onze video's behandelen we verschillende onderwerpen, zoals het schrijven van sterke sollicitatiebrieven, jezelf opvallend presenteren en het versterken van je netwerk. Maar we gaan ook dieper in op hoe je vorm kunt geven aan je loopbaan en bespreken we regelmatig toffe onderwerpen die niet altijd direct met werk te maken hebben, maar wel met jouw persoonlijke ontwikkeling. En elke video bevat concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt.

Ben jij dus op zoek naar werk? Wil je groeien in je huidige baan? Een nieuwe richting verkennen? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Houd dan regelmatig onze videopagina in de gaten. Want wij voegen regelmatig nieuwe video's toe die tijdelijk beschikbaar zijn op de pagina.

Meer informatie

Flexcraft Young UP Jobcoaching

Ontwikkeling door doen

Ontwikkeling door doen is een actiegerichte werk- en denkwijze die de kern vormt van alles wat wij doen, inclusief de manier waarop wij je begeleiden bij het vinden van een baan die bij je past.

Ontwikkeling door doen draait om het stellen van doelen, het nemen van actie, het opdoen van nieuwe leermomenten en het toepassen van deze leermomenten om steeds dichter bij je doelen te komen. Het is een proces dat zich constant herhaalt. Jij kiest steeds weer voor nieuwe acties, gaat ermee aan de slag en reflecteert, leert en reageert keer op keer opnieuw. Dit alles met als doel om jezelf steeds verder te ontwikkelen en steeds dichter bij je doelen te komen.

Om jou kennis te laten maken met deze vorm van continue verbetering, hebben wij een videotraining samengesteld waarin je stap voor stap kennismaakt met onze werk- en denkwijze. Wil je daarnaast verder aan de slag met Ontwikkeling door doen? Dan kun je je ook aanmelden voor een van onze online coachingssessies.

Meld je hier aan