Over Ons
Missie en Visie Young UP

Wat doen we?

Wij begeleiden, bemiddelen én ontwikkelen talenten naar een (loop)baan die bij hen past. Wij begeleiden hen in hun route naar werk. Wij zorgen voor de bemiddeling tussen onze talenten en werkgevers die op zoek zijn naar kwalitatief personeel en wij investeren in de (verdere) loopbaanontwikkeling van talenten.

Wij geloven sterk in een sociale(re) arbeidsmarkt en zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Daarom herinvesteren wij onze winst in het ondersteunen van meer hulpbehoevende werkzoekende talenten bij het scoren van een (loop)baan die bij hen past.

Young UP Doelgroep

Onze talenten

Wij geloven in werk voor iedereen. Naast het bemiddelen tussen werkzoekende talenten en werkgevers die op zoek zijn naar goed personeel, zetten wij ons ook in voor begeleiding en ontwikkeling van talent. Want wij beseffen dat er nog steeds een ongelooflijke hoeveelheid talent is dat (nog) niet volledig benut wordt.

Met onze begeleiding en ontwikkeling richten wij ons op talenten met een afstand binnen de arbeidsmarkt. Dit zijn talenten die willen en kunnen werken, maar die simpelweg nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken. Wij ondersteunen deze talenten bij het succesvol worden op de arbeidsmarkt.

Flexcraft Young UP Ons verhaal

Ons verhaal

Sinds onze start in 2008 maakten wij veel moois mee, maar ontwikkelden wij ons ook. Zo startte wij ooit als projectorganisatie voor, door, maar vooral ook mét jongeren. In 2015 besloten wij meer impact te maken en ontwikkelden wij programma voor het ondersteunen van talenten bij het scoren van een baan die hen past. Sindsdien ondersteunen wij meer dan 400 jongeren succesvol bij het scoren van betaald werk. 

Vanaf 2021 richten wij ons, naast het begeleiden, ook op het bemiddelen én ontwikkelen van talent. Wij begeleiden onze talenten nog steeds in hun zoektocht naar werk, maar bemiddelen nu ook tussen onze talenten en werkgevers die zoeken naar goed personeel. Leidt dit tot een plaatsing? Dan blijven wij betrokken met onze on-the-job-coaching.